Poortservice Marcel : automatisatie, garagepoorten, stalen deuren, rolluiken, zonnewering, vliegenramen
Poortservice Marcel Automatisatie Garagepoorten Stalen Deuren Rolluiken Zonwering Vliegenramen Aanvraag Informatie Lokatie
vliegenramen/-deuren algemeen vliegenramen vliegendeuren schuifvliegendeuren
Vliegenramen
vliegenramenEen vliegenraam als noodzakelijke aanvulling op de buitenomgeving om het comfort binnen te verhogen.
Estetisch verantwoord, aangepast aan elke willekeurige raampartij zorgt het vliegenraam ervoor dat 'wie buiten zijn ook buiten blijven'. Vliegen én andere insecten maken geen enkele kans om binnen te raken.
Hiernaast zorgen wij er tevens voor dat uw vliegenraam makkelijk te bedienen is.

U hebt de keuze uit:

INZET VLIEGENRAMEN

Door middel van een ingenieus klemsysteem is het vliegenraam eenvoudig te verwijderen maar ook net zo eenvoudig weer te plaatsen. Hiermee blijven uw ramen bereikbaar voor een regelmatige wasbeurt.

vliegenraam Technische omschrijving

1. Het PVC-snoer bestaat uit een vol materiaal vervaardigd uit de recyclage van andere PVC-producten. Uitgebreid getest doorstaat dit PVC-materiaal temperatuurverschillen van minimaal -20°C tot maximaal +50°C. De krimp- en rekfactor is miniem bij temperaturen lager dan -20°C en hoger dan + 50°C. Hierdoor houdt het snoer zomer en winter dezelfde spanning. Het snoer is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

2. Het "raamwerk" van het vliegenraam bestaat uit hoogwaardig aluminium. Door dit materiaal kan het vliegenraam geleverd worden in elke gewenste gemoffelde RAL-kleur. Hierdoor blijft de kleurechtheid gegarandeerd en is het geheel moeiteloos aan te passen aan de kleur van de bestaande deur- en raampartijen.

3. Het vliegengaas wordt geïmporteerd uit Amerika en is vervaardigd uit glasfibervezels. Dit materiaal vindt voornamelijk zijn toepassing in de vliegtuigindustrie. Ook hier is de krimp- en rekfactor minimaal. Door de dubbele verankeringspunten van de horizontale en verticale draden blijft dit gaas, eenmaal goed opgespannen, zijn vormvastheid behouden.

4. De hoekverbindingen zijn vervaardigd uit een versterkt PVC-materiaal. Voorzien van extra dwarsverbindingen in het zichtbare gedeelte zorgen deze hoekstukken voor een perfecte verbinding. Door de lange uitgevoerde inschuifstukken (voor het horizontale en verticale gedeelte) zit de verbinding als gegoten. De hoekverbindingen zijn kleurvast en leverbaar in wit, zwart, grijs en bruin.

5. Het inox klemstuk wordt op het bovenste horizontale gedeelte van het raamwerk gemonteerd. Deze klemstukken zijn uitgevoerd met 'verende' schroeven zodat het complete vliegenraam gemakkeliik in en uit het bestaande raam kan worden gehaald. Aan de onderste (het horizontale gedeelte) zitten dezelfde klemstukken. Deze zijn echter uitgevoerd zonder dit unieke verend systeem. Door het veersysteem zetten de inox plaatjes uit, hierdoor klemt het vliegenraam zich vast.

ROLHORREN

De slimste raamhor die u zich kunt wensen is een rolhor. Met één handbeweging kunt u het horgaas laten oprollen in een kleine cassette, die binnen of tegen het kozijn wordt bevestigd. Een handige horoplossing voor de ramen waaruit u bijvoorbeeld dagelijks het beddengoed te luchten hangt.
Wij bieden u volgende types aan: Super, Luxe, Compact, Ultra en Universeel.

Super
Bestand tegen wind en tocht

Een topklasse rolhor die bijzonder geschikt is voor buitenmontage op een winderige plek of raamopening waar snel tocht ontstaat. Het horgaas is in de geleiders rond een stift aangebracht, waardoor de gaasafdichting onder alle weersomstandigheden gewaarborgd blijft. Een zachte afdichting onderaan de treklijst voorkomt dat insecten naar binnen kruipen.


treklijst voor handige bediening

Productgegevens:
Leverbaar: als maatwerk
Maatvoering: breedte tot 165 cm; hoogte tot 235 cm
Plaatsing: zowel binnen- als buitenshuis
Montage: geschroefd tegen of binnen het kozijn

Luxe
Duurzaamheid gegarandeerd

Vuil en regen krijgen bij deze raamrolhor geen kans. De cassette die het rolveersysteem herbergt is daartegen hermetisch afgesloten. Mede door vakkundig maatwerk is de duurzaamheid van dit horsysteem gegarandeerd. Speciale nylon runners houden het horgaas in de geleiders stevig op zijn plaats. Ook bij windvlagen of tocht.

Productgegevens:
Leverbaar: als maatwerk
Maatvoering: breedte tot 165cm; hoogte maximaal 170cm
Plaatsing: binnen- en buitenshuis
Montage: geschroefd binnen of tegen het kozijn

Compact
Past vrijwel overal

Geschikt voor vrijwel elk raamtype en met name op kozijnen waar weinig montageruimte voorhanden is. Onopvallende horoplossing, dankzij de kleine aluminium oprolcassette, de softline-zijgeleiders en ranke treklijst voor bediening van het rolsysteem. De gaasrunners in de geleiders garanderen wind- en tochtbestendigheid en een hermetische afsluiting.


fraaie cassette

Productgegevens:
Leverbaar: 10 standaard breedtes
Maatvoering: breedte v.a. 48cm tot 143cm; hoogte maximaal 150cm
Plaatsing: zowel binnen- als buitenshuis
Montage: geschroefd tegen het kozijn

Ultra
De makkelijke oplossing

Deze ranke raamrolhor is speciaal ontworpen voor doe-het-zelf montage binnenshuis. Met behulp van een gemakkelijke handleiding en dit kant-en-klaar geleverde product, heeft u uw open ramen in een handomdraai voorzien van een uitstekende horoplossing.

Productgegevens:
Leverbaar: 10 standaard breedtes
Maatvoering: breedte v.a. 48cm tot 143 cm; hoogte tot maximaal 150 cm
Plaatsing: binnen- en buitenshuis
Montage: geschroefd tegen het kozijn

Universeel
Voor vrijwel elk raamtype

De raamrolhor Universeel is een fraaie aanwinst voor uw interieur, dankzij de afgeronde slanke vormen en de soft line-geleiders. Dit horsysteem is geschikt voor vrijwel elk raamtype, ook voor draai-kiepramen. De Universeel is kant-en-klaar afgemonteerd verkrijgbaar in standaard maten.

Productgegevens:
Leverbaar: 10 standaard breedtes
Maatvoering: breedte v.a. 48cm tot 143 cm; hoogte maximaal 150 cm
Plaatsing: binnenshuis
Montage: geschroefd tegen het kozijn

vorige volgende home
Poortservice Marcel, Tegelrijstraat 1016, Ambachtelijke Zone, 3850 Nieuwerkerken (Limburg / België)
Tel.: 011/68.48.29 - Fax: 011/70.72.48 - Gsm: 0477/20.05.18 - Email: info@poortservicemarcel.be
Webdesign by NetHow